kiagranquist

Senaste inläggen

Av kia granquist - 14 oktober 2015 08:28

Dom senaste veckorna så har sömnen varit lite stökig, allt enligt Wonder weeks,men för 3 dagar sedan så gick dom små liven ifrån en stormig period till en solskensperiod och från dag 1 så sov dom bättre, vaknade kanske bara 3 gånger var, dag 2 så vaknade dom ca 2 gånger var och sen inatt så vaknade Alfred första gången 05.30, helt otroligt :) Ester dock har vaknat 2 gånger inatt. Så inatt har jag för första gången fått sova ganska så bra och endå känner jag mig mycket tröttare än jag brukar, jag har väl några månaders sömn att ta igen.

ANNONS
Av kia granquist - 9 oktober 2015 07:43

Jag har blivit så förbryllad över hur lätt det har varit om man jämför Benjamins första 3-5 månader och tvillingarnas, jag tycker att allt har fungerat så bra och allt har gått så lätt nu.
Men är det lätt att få tvillingar? Nä det har det verkligen inte, jag får kliva upp och amma 3-6 gånger per natt och dom är så osynkade att dom sällan sover samtidigt på dagen=aldrig egen tid!! Men ändå känner jag ju att det är lättare nu än med Benjamin.
Jag har nu i insett att jag måste ha haft förlossningsdeprison med Benjamin, jag tror inte jag berättade för någon hur dåligt jag mådde då, jag kände typ att jag inte fick känna som jag kände eftersom jag hade kämpat så mycket för att få han. Och sen trodde jag nog även att allt var normalt, visste ju inte bättre när det var första barnet men nu vet jag.

ANNONS
Av kia granquist - 5 oktober 2015 08:29

Nu har min småttingar, som inte är så små längre ( 4 månader sen 26/9) fått testa lite gröt.
Båda 2 verkade tycka det var gott men blev så frustrerad över att det mesta bara rann ut munnen

Alfred

Ester

Av kia granquist - 1 oktober 2015 12:45

För er som känner mig vet att jag inte har körkort, jag har varit på väg några gånger att ta det men det har snabbt runnit ut i sanden. Nu är det ju så att livet med 3 barn och inte ha körkort fungerar ju inte så nu har jag bestämt mig.
Den absolut bästa tiden i livet, nybliven tvilling mamma och 3 barns mor med en vilde till store bror i 3 årsålder, läs trotsåldern! Väldigt lite sömn och absolut ingen egen tid , då är det absolut den bästa tiden för att ta körkort eller så inte,men men det är väl så att jag jobbar bäst under press.
Så idag efter väldig väldigt lite sömn blev det en dubbel körlektion mitt inne i stan, känner mig lite grötig i huvudet men nu är det nära, snart har jag körkort!!

Av kia granquist - 28 september 2015 08:05

Vi skulle ju ha behövt en större säng, jag får liksom inte plats :)

Av kia granquist - 25 september 2015 15:55

Idag road vi oss på drakborgen en stund, allt för att rasta vilddjuret :) försökte ta lite kort men han var aldrig still tillräckligt länge

Av kia granquist - 24 september 2015 07:54

Nu är vi hemma efter en vecka i Turkiet, och vi har haft en underbar vecka som gick aldelles för snabbt.
Innan vi åkte var jag lite orolig för att det skulle bli för jobbigt att resa med 3 barn men allt har gått så himla bra.
Det började den 16 sep då vi skulle lyfta på kvällen, när vi kommer fram och har checkat in så får vi veta att planet är försenat , med en riktigt övertrött 3 åring och var sin bäbis i bärsele kände vi oss svettiga.
Bimbim sprang runt som en galning och tvillingarna höll sig vakna.
21.10 får vi gå ombord och resan börjar efter en liten stund sover alla 3 barnen vilket dom i princip gör hela flygresan på 4 Tim och bussresan på 2 Tim, det kunde ju inte ha gått lättare att resa med 3 barn :)

Sen har resten av veckan gått lika bra, vi har haft det så varmt och skönt men inte för varmt för twinsen, dom har legat i skuggan och haft det bra och Bimbim har badat från morgon till kväll och trivts som fisken i vattnet :)

Av kia granquist - 9 september 2015 09:29

Förbereder inför resan

Upp blåsbart babygym/babysäng

Presentation


Livet med ofrivillig barnlöshet,ivf,missfall och lyckan att få bli mamma och nu min tvillinggraviditet

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kiagranquist med Blogkeen
Följ kiagranquist med Bloglovin'

Gästbok

Översätt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se