kiagranquist

Alla inlägg under mars 2017

Av kia granquist - 17 mars 2017 15:48

Igår började redan, först fick vi ju redan på att ungarna kan ha blivit smittade med vattkoppor sedan insjuknade ester i 40 graders feber, varför vet vi inte hon verkade frisk iövrigt.
Hon tillfrisknade snabbt och idag har hon varit som vanligt igen.
Benjamin därimot verkar ha fått öroninflamation, han har lekt och badat som vanligt med klagat över att det gör ont i ena örat, man får knappt ta där så imorgon blir det nog en tripp till doktorn.

Imorrse sken solen som vanligt men efter lunch började det se lite grått ut men vi gick till stranden som planerat.
När vi kommit fram började det små droppa lite och sen öppnade sig himlen, det kom otroligt med regn, efter en stund gömda under parasol så bestämde vi oss för att gå hem i ösregnet, dyng sur blev vi men vad gör det vi hade ju ändå badkläderna på oss :)
Sen kom solen tillbaka

Av kia granquist - 16 mars 2017 14:50

Innan vi åkte till thailand så var jag så orolig att ungarna skulle blir smittade med vattkoppor eftersom man inte får flyga då, men allt var lungt och dom blev inte smittade.
Nu har vi varit här i snart 3 veckor och ungarna har varit jätte friska hela tiden, benjamin har hittat en kompis som han har lekt med vid poolen senaste veckan, även ester och alfred har lekt nära han och odag visade det sig att den pojken fått vattkoppar!! Räknar jag rätt så smittar det några dagar innan kopporna visat sig och blir man smittad bryter det ut ca 14 dagar senare så risken finns att dom redan är smittade och kommer insjukna strax innan vi åker hem!!
Så nu går vi på nålar och kollar med försälringsbolaget och flygbolaget vad som händer ifall dom blir sjuka, kanske vi inte får flyga hem

Av kia granquist - 16 mars 2017 06:21

Hinner inte blogga så mycket, prioriterar andra saker, den lugna stund jag har när ungarna sover vill jag sitta själv och läsa en bok.
Men jag känner mig så otroligt glad över att vi åkte iväg, ungarna älskar värmen och att få bada hela dagarna.
Jag känner mig så tacksam för mina barn, dom vi har kämpat så mycket för att få, vi är så lyckliga i vår familj, bjuder på ett fint familje foto

Igår gick vi en kvälls promenad i solnedgången på stranden, så mysigt
Sedan åt vi buffe på en strand restaurang

Om ni undrar varför alla bilder ligger ner så är det för att jag bloggar via telefonen och jag vet inte hur man gör för att vända dom ;)

Av kia granquist - 10 mars 2017 04:50

Igår åkte vi iväg på vattenland hela familjen, tog en tuktuk med tvillingvagn och allt, fungerade jätte bra, ungarna tyckte det var så spännande, inte det säkraste sättet kanske.
Dagen fungerade bra, store bror älskade det med vart lite sur när han unte fick åka värstaste rutchkannan, men dom lagomt läskiga åkte han som en tok.
Dom små tyckte det var roligt på det mindre vattenlandet och även dom åkte vatten rutchkanor.
Idag blir det häng i poolen hela dagen

Av kia granquist - 6 mars 2017 15:16

Vi har det toppen här, varmt och skönt, ungarna storm trivs och har inge problem med värmen, vi badar väldigt mycket, vi bor jätte bra brevid poolen.
Benjamin simmar jätte bra, även utan armpuffar och han leker med andra barn vid poolen, ester och alfred har lärt sig flyta med armpuffar. Det är ju ständigt passande vid poolen men det fungerar bra. Dom små sover en stund på dagen så man får lite lungn och ro.
Efter sovningen och lunchen brukar vi ta en promenad till stranden, några minuters promenad, jätte fin och barn vänlig strand och ester och alfred är så nöjd att leka i vatten brynet med sanden.
Det är nog 30-35 grader varmt men det går jätte bra, ingen av oss har problem med värmen.
Nu har vi nyss varit på en svensk restaurang vid stranden och det har faktisk gått bra, ester och alfred satt nöjda och benjamin åt jätte bra, det är ju lite halv svettit ibland med 3 vilda barn med 3 viljor men det blir ju lite vad man själv gör det till, än så länge tycker jag allt har fungerat jätte bra. Alla är friska och nöjda.
Lägger ut lite kort.
För er som vill se mer kort så följ mig på instagram kiagranquist

Av kia granquist - 1 mars 2017 15:37

Efter en lång jobbig resa är vi äntligen framme, det började redan dagen innan vi skulle åka, mitt i sista packningen och städet att tvättmaskinen gick sönder.
Sen kom vi iväg i god tid i bilen på väg till arlanda, innan vi ens kommit över sundsvalls bron så hade benjamin sagt " är vi framme snart! MAMMA ÄR VI FRAMME SNART! " Typ 2635972 gånger, sen fortsatte vi och kom nästan till gnarp när en varningslampa började lysa i bilen, termostaten till kylaren gick sönder, så ingen värme i bilen och en dyr reperation när vi kommer hem.
Sen kom vi fram i god tid till arlanda och allt flöt på bra, första flyget gick 21.30 och alla 3 ungar sov innan vi lyfte och sov redan ända tills vi landade, toppen! Förutom att tony pajade sin telefon. Mellan landningen gick bra , vi tog oss i lugn och ro till nästa gate och fick kliva på flygplanet direkt.
Sista flyg turen tog 6 timmar och var från och till kaos, alfred fick ett skrik bryt och skrek tills han tappade andan i ca 30 min, alla flygvärdinor försökte hjälpa och roa med allt och han bara skrek, jag var helt utmattat och hade hemsk huvudvärk, tillslut somnade han och sov sista 3 timmarna.
Väl på flygplatsen, helt slut och trött skulle hämta väskorna märker vi att 1 väska saknas, kan ju säga att mitt tålamod inte fanns kvar och jag ville bara bryta ihop.
Vi tar oss med minibus till boendet , och innan vi fått alla barn att sova så att vi själva kunde få sova, det var tufft!!
Men vi njuter vi och har det jätte härligt

Presentation


Livet med ofrivillig barnlöshet,ivf,missfall och lyckan att få bli mamma och nu min tvillinggraviditet

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Översätt


Skapa flashcards